Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee labuan: Hebatkah team saya?

Assalamualaikum ..saya di sini nak menulis entry khas buat mentor saya.. Di shaklee nak tahu hebat nya team kalian; mesti kena tahu latar belakang team tersebut.
Mentor merupakan navigator anda;berhubung kait rapat untuk anda terus mengejar impian dan kejayaan di dalam shaklee.
Kami tidak menitik beratkan duniawi.Malah mentor.saya selalu berpesan, jaga hak mutlak Allah,Tuhan semesta alam. Bila kita nak.income hebat,di dalam diri ada perasaan tamak yang positive, pastinya jangan sesekali berpaling dari Tuhan. Mentor saya pun sering berkata,”kami tidak menjanjikan apa apa di dalam shaklee sekiranya anda tidak move!”
Betul..saya mengenali beliau pada tahun 2011 melalui dunia ciber.Mereka berasal dr Johor;semenanjung.Tetapi menetap di miri;sarawak. Berjumpa dengan beliau hanya setelah saya bergelar supervisor pada March 2013. Upline jauh bukan alasan untuk saya terus berjaya.
Upline saya bagi saya dia mentor yang hebat. Ketegasan di dalam personaliti beliau,beliau mampu melahirkan lebih ramai master yang berjaya.
Sebab beliau la saya jatuh cinta dengan shaklee.
Terima kasih master norita dan master naquib.segala tunjuk ajar kalian saya janji akan diterapkan dalam.team dermawand hebat kami.pecayala…we will fight in our dream US MASTER TO BE!
Jadi tak perlu ragu.kami punya mentor hebat yang boleh di buat sebagai rujukan sekiranya anda ingin berjaya.super upline kami juga hebat dan juga bergelar Master coordinator dan coordinator.
Tetapi income mereka hebat.walau coordinator tetapi income mencecah 70 K..wow!!!
Jika anda mahu;kita smua akan sepertie mereka..pecayalah..
Ingin sertai kami..
Cepat hubungi saya
Siti aisah mohd ibrahim
0176477837
Misi kami: Ingin membantu shaklee meningkatkan sale di Sabah sarawak; melahirkan lebih ramai master di sabah sarawak,memberikan kesihatan terbaik buat orang sabah sarawak dan berkongsi kelebihan income hebat sabah sarawak.

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?