Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee Labuan: Part time shaklee income hebat

Merin Leader yang penyabar

Alhamdulillah saya bangga dengan Merin Piuh merupakan leader saya yang penyabar,kental,tak pernah putus asa dan setia dengan shaklee. Walaupun beliau dulu pelbagai dugaan dan pernah jatuh tetapi dia tetap semangat. Hanya masa menentukan masa dengan shaklee. Beliau masih berkhidmat sebagai seorang Jururawat di hospital Labuan.Bermula dengan consumer set kesuburan, namun walaupun sehingga kini beliau masih belum mendapat rezeki,namun beliau tetap bersyukur sebab ramai yang consume set kesuburan mendapat feedback yang positif.. Memang dia sangat gembira.Selalu sharing..
Hanya part time di shaklee tetapi beliau usaha dan kini mendapat income 4 angka. Tegar dan tidak pernah menyangka shaklee sebagai Business MLM Cepat kaya. 
Saya ingat lagi dahulu hanya sebagai consumer, tetapi saya ajak dia attend BOM shaklee bersama Master Norita di Labuan buat pertama kalinya. Tidak mengenali shaklee secara mendalam lagi pada masa itu.Dan alhamdulillah, dia adalah group pertama perjumpaan kami dan berminat dalam business..
Pecaya la saya yakin beliau bakal MASTER COORDINATOR SAYA IN THE FUTURE!!
Ingin sertai group hebat kami…Berminat boleh hubungi
Merin piuh 012-8314999
Upline : Siti Aisah Mohd Ibrahim
            017-6477837

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?