Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

3 Hari Lagi Peluang Beli Vivix Harga Exclusive

3 Hari Lagi Peluang Beli Vivix Harga Exclusive

Antara produk premium item di Shaklee tetapi tidak ada di pasaran lain, Vivix namanya. Walaupun ia adalah merupakan premium produk tetapi ramai yang akan grab promosi harga exclusive yang sangat jarang ada sebenarnya. 3 hari lagi peluang untuk kita semua beli vivix dengan harga exclusive promosi. Bukan itu saja pembelian promosi vivix ini siap dapat cash rebat hasil daripada pembelian produk Shaklee.

vivix murah exclusive

Dah alang-alang membeli, best juga tiber dapat claim cash rebate kan? Bagaimana nak dapat tu?

Pertama sekali anda haruslah mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan pengedar Shaklee yang sah seperti saya. Selepas itu, bila dah ada nombor keahlian jangan sesekali beli dengan jaringan luar yang tidak bertanggungjawab semata untuk kaut keuntungan tapi sedangkan jika pembelian dua botol vivix anda sendiri dah dapat cash bonus 5%.

Lepas tu pula, pembelian secara online siap Shaklee wavekan kos penghantaran ke rumah tau! Rugi kan?

Apakah promosi yang 3 hari bakal tamat ni?

3 hari saja lagi kita boleh beli produk Vivix harga exclusive,5% diskaun dengan pembelian 2 botol Vivix, percuma keahlian malah percuma pos. Pembelian 6 botol vivix pula siap dapat percuma 1 botol vivix, jimat RM 399 dan dapat mata ganjaran RM 2++. Bestkan?

Nak tahu tak kenapa vivix ni digilai ramai?

Okay! Macam mana sebenarnya vivix ni bertindak sebagai antiaging dan membantu kesihatan ?

4 Mekanisma :

Penuaan ni berlaku dari peringkat sel. Semua orang lumrah akan tua.

✅ Kerosakan DNA : Setiap hari badan kita mengalami kemusnahan berjuta-juta DNA. DNA yang rosak mempengaruhi fungsi dan juga ketahanan sel.
✅Genetic regulators: Imbangan antara kerosakan dan pemulihan sel. Yang menentukan sama ada sel ini akan hidup atau mati.
✅Kilang penghasilan tenaga selular merosot! : Mitokondria dalam sel badan bertindak dalam menghasilkan tenaga bagi sel. Jika efficiency metokondria merosot, fungsi sel juga akan turut merosot.
✅Protein AGE (Advanced Glycation Endproducts) terkumpul: Lebihan protein AGE yang terkumpul ini boleh menyebabkan kerosakan selular yang boleh menjejaskan hidup dan tempoh ketahanan sel.

Luar biasa manfaat vivix ni bukan? Jadi jangan lepaskan peluang hanya tinggal 3 hari saja lagi untuk beli vivix dengan harga promosi. Nak harga vivix murah? Terus hubungi saya, cod Shah Alam, USJ dan Subang Jaya.

Bagi orang Terengganu nak cod Vivix berdekatan boleh juga hubungi saya ya.

vivix murah

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?