Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Kenapa saya suka shaklee??

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi dengan kurniaan rezeki yang semakin melimpah ruah..

Kenapa saya suka ber biz shaklee?????

1. Sangat Mudah-  tak perlu nak buka kedai baru boleh berniaga

    Hanya berniaga secara online dan kongsikan kebaikan produk shaklee kepada rakan rakan anda, keluarga dan alhamdulillah kini mendapat sambutan yang sangat memberangsangkan..Saya membuat penghantaran door to door secara terus ye..Tidak ada caj penghantaran ke rumah..Di samping memberikan kesihatan yang baik dengan amalkan produk ini, amal jariah itu adalah mulia di sisi Allah kan? Betul tak..

2. Sangat fleksibel
    Buka kedai tak perlu tutup…24 jam..yang penting terus direct pm saya, insyaAllah saya akan cuba reply satu persatu…Feedback dr pelanggan saya sendiri memang kebanyakn berpuas hati..Alhamdulillah

3. Saya suka shaklee sebab disamping sibuk dengan kerjaya saya, saya mampu meningkatkan amalan kerohanian saya sendiri..Terima kasih di atas ilmu yang diberikan oleh sifu Norita..saya amat berbangga dgn sifu saya sendiri..InsyaAllah bagi yang ingin menyertai kumpulan “LABUAN CEMERLANG DERMAWAN” boleh terus hubungi saya ye…coaching berterusan akan di berikan sehinggalah kamu yakin dan berjaya menuju puncak!!!

4. Disamping itu shaklee menawarkan bonus 3C iaitu terdiri daripada:

1. Cash- setiap 15 hb poket akan penuh..Duit gaji dah nak habis,tapi jangan risau, tak sempat poket nak tipis setiap pertengahan bulan je poket mesti penuh balik..siapa nak bagi kan…betul tak???
2. Car- bukan bonus kereta ye.tapi bonus ini akan di hadiahkan bagi pengedar yang layak mendapat point dr shaklee..duit ini boleh di simpan utk simpanan anda ataupun sbg pelaburan utk rumah anda..Berbaloi kan???
3. Conventional- percutian dalam negeri/luar negeri/ umrah bagi muslim

Semua di atas bergantung di atas usaha anda sendiri utk mengubah nasib anda masing masing..Bagi yang ingin mengubah nasib dan ingin berada di puncak, teruskan giat aktif dalam biz shaklee..Bagi anak anak didik saya sesi coaching secara berterusan di berikan dan bagi yang ingin menyertai kami boleh hubungi saya terus..

Nak tahu pengalaman saya tak???

Alhamdulillah dengan adanya shaklee walaupun income kami suami isteri menececah 8 k tapi masih tidak mencukupi.Ramai yang hairan kenapa dengan income rm 8 k masih lagi tak mencukupi sedangkan saya baru mempunyai 2 orang cahaya mata. Antaranya adalah :
 1. Kami amatla menitik beratkan kewangan anak anak . Sejak lahir lagi Nuha dan Bouchra masing masing telah mempunyai akaun SSPN dan tabung haji masing masing – anggaran simpanan dalam rm 100
2. Kami juga mementingkan pendidikan anak anak akan datang – tahun depan Nuha dah bakal mencecah ke alam pre school.Of course utk terbaik bagi mereka..Sekolah di Labuan ini amatla limited…Ada beberapa perkara penting eprlu dititik beratkan..Hal duniawi dan hal akhirat perlu ada imbangan.Supaya anak anak mama menjadi para cendiakiawan yang solehah..InsyaAllah.
3. Dan juga insurance perlindungan kami sekeluarga.. perlindungan dalam keluarga hampir mencecah rm 900 sebulan…
4.Selain daripada iti investment rumah, dan juga kereta menjadi asset penting kami..

Sebab itu la hati saya mula terbuka bergiat aktif di dalam shaklee dan alhamdulillah dengan pendapatan lebih saya daripada 3 angka dan kini mencecah 4 angka saya sangat bersyukur..Bersyukur dengan apa yang diberikan tetapi ingat jangan mudah berpuas hati dengan setiap yang kita perolehi..Tingkatkan amalan kerohanian dan amalan menjemput rezki..Berniaga dengan Allah tidak ada ruginya..Malah Allah itu maha pemurah dan membantu kepada sesiapa sahaja yang memohon perlindungan dan bantuan dari-Nya.

Kini tidak ada istilah bagi kami dalam kesempitan wang terutamanya bila nak balik kampung.Al maklumlah nak balik ke kuala Lumpur perlukan extra money kan..Bukan kami tidak mempunyai simpanan wang sendiri malah simpanan itu perlu di simpan terutama nya di waktu kecemasan nanti.Betul tak?

Syukur..saya sering kongsikan kejayaan saya bersama anak anak didik saya..Alhamdulillah..bermula dengan pendapatan rm 5++ dan kini saya mampu menjana pendapatan rm 5+++…Bagi sesiapa yang ingin tahu rahsia, tips, dan ingin menjana pendapatan lebih, boleh terus hubungi saya ye….Tidak perlu malu, segan dan ia juga tidak mendatangkan sebarang kerugia.Saya dahulu bermula dengan rm 0 modal tapi kini saya mampu menyimpan modal hasil daripada pendapatan saya selama ini.Hebatkan..Ayuh marila sama sama kita kembangkan empayar Labuan Cemerlang Dermawan terutama nya bagi kwasan Labuan dan seluruh Sabah..Bagi anda di luar sana yang berminat utk menjadi seorang pengedar aktif di kawasan anda bolehla berhubung dengan saya..Jarak tidak memutuskan hubungan kita..Zaman yang penuh teknologi ini mampu menhubungkan kita dengan kuasa internet dan gadget yang canggih.Anda nak tahu saya bermula pun memlalui internet.Saya mengenali sifu Norita hanya melalui perkenalan adik ipar saya sendiri dan selebihnya kami hanya berhubung melalui facebook dan telefon sahaja..Alhamdullillah sehingga pada suatu hari baru la kami bersemuka itu pun disebabkan kami mengadakan training bagi new distributor yang berminat..Hebat kan..Tidak ada yang mustahil.Yang penting sifat ingin tahu dan ingin mengubah nasib anda..Jom bertindak sebelum terlambat

                                            ,

  Bersama sama kita membantu supaya kita semua berada di puncak kejayaan!!!

Penghantaran vitamin Shaklee seluruh Malaysia, China dan Indonesia. 
Sila hubungi saya Siti Aisah 017-647-7837
Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com
 ID :867656
 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!
 * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?