Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee kini bagaikan cendawan yang tumbuh merata !!!

Shaklee Terhebat!!

Diantara soala yang kini menjadi tanda tanya orang ramai. 

“Ramai dah org jual Shaklee di seluruh malaysia? Bagaimana nak dapatkan customer saya kalau macam ni? susah la sedangkan member pun ramai yang dah jadi ahli dan join biz shaklee? Macam mana saya nak jual shaklee? susahnya!!!..”


Ok..cuba anda fikir..yg kat depan mata. Contoh paling dekat,kedai makan,bakeri..atau kedai tudung,baju,etc..selang sebuah kedai  kekadang tu mempunyai jenis jualan yang sama.. Tetapi adakah dorang akan bakcrupt? Adakah tak ada pelanggan seharian ?
Hidup je sampai sekarang kan? Itu maknanya,rezeki ada je di mana mana jua..asal ada usaha. Rezeki masing masing Allah dah tentukan..banyak mana,bergantung pada usaha kita..kenapa perlu risau atau takut tak ade sales sedangkan belum pun mula apa apa lagi? Rakyat Malaysia ni dah berjuta kan..takkan semua 1 juta tu beli kat seorang je..rasional tak?

Jadi,jangan mudah fikir negatif sebelum anda cuba! Rugi je..org lain dah maju ke depan,anda masih di takuk lama..


Jom positif kan diri! Rezeki Allah yg beri..mintak lah selalu! Berdoa sungguh2!


~Inilah yg selalu diingatkan dalam group Shaklee kami. Bukan semata2 kejar harta dunia..malah lebih dr itu. Selalu diingatkan supaya lebih dekat padaNya! Ini lah juga salah satu sebab mengapa saya gembira join Shaklee!! Alhamdulillah..


Kepada sesiapa yang berminat nak bantu keluarga anda sendiri, ubah nasib kita, nak join dalam biz shaklee, mari kita perluaskan empayar shaklee terutamnya di Borneo!!!
Jom jon kumpulan kami.InsyaAllah kita sama sama menuju puncak!!!

Penghantaran vitamin Shaklee seluruh Malaysia, China dan Indonesia. 
Sila hubungi saya Siti Aisah 017-647-7837
Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com
 ID :867656
 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!
 * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply