Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

SHAKLEE LABUAN: BAGAIMANA INGIN TAHU MLM YANG TERBAIK?

YANG MANAKAH PILIHAN ANDA?

Seringkali dengar MLM di mana mana sahaja.Malah ia menjda perbualan semasa.Dahulu pun saya sendiri tidak minat untuk menjebakkan diri di dalam MLM..SAY NO TO MLM LA KATAKAN..
Tapi kenapa saya jatuh cinta dengan MLM SHAKLEE?
Yang pasti keunikan shaklee yang tersendiri tidak ada dengan MLM lain. Shaklee adalah syarikat yang bertapak sejak 1956 lagi. Syarikat yang kukuh. Produk shaklee yang diyakini selamat dan berkesan dimana ia melalui ujian unggul-landmark study. Dan yang paling saya suka pelan pemasaran yang adik dan bukan head hunting.. Contoh seperti MLM lain sekiranya UPLINE mempunyai pendapatan dan pangkat besar, mereka tidak perlu berhempas pulas untuk buat sale.Goyang kaki pun dapat income meletup hasil usaha downline..INI YANG SAYA TIDAK SUKA MALAH BERCANGGAH DALAM ISLAM. Beza shaklee jika UPLINE tidak ada usaha untuk tingkatkan sale, UPLINE tidak akan dapat seprti usaha keras downline yang lain.SIAPA YANG BUAT LEBIH, DIA AKAN DAPAT LEBIH. Malah downline boleh cross up UPLINE.
Mengapa Shaklee?
1. Bonus dibayar mengikut usaha pengedar
2. Tanpa downline pun kita masih boleh dapat bonus
3. Bonus boleh atasi UPLINE
4. Rank kita boleh atasi UPLINE
Jom usaha untuk mendapatkan keselesaan dan ubah nasib anda.Izinkan saya untuk jadi MENTOR anda yang terbaik sehingga anda menjd MASTER COORDINATOR DALAM SHAKLEE.
Sila hubungi saya Siti Aisah 017-647-7837 
Facebooke page: aisah health collection 
Email : ct_ijn@yahoo.com ID :867656 
 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra! 
 * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?