Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee Labuan: Pengorbanan seorang Ibu

Pengorbanan menempah tiket kejayaan di dalam shaklee

Inilah keluarga kecil kami. Saya mempunyai dua orang puteri, puteri sulong NUHA KAMILAH berusia 3 tahun dan puteri ke dua kami ialah BOUCHRA AMANI berusia 2 tahun.Mesti dalam tekaan anda ,ni mesti nak cerita tentang shaklee lagi..Memang itu sudah semestinya sebab ia adalah CO-BUSINESS keluarga kami. InsyaAllah si kecil ini bakal warisan shaklee generasi baru. Saya mengamalkan shaklee hampir 4 tahun dan saya bersyukur keluarga saya,husband dan suami serta anak anak kami memang menjdkan shaklee sebagai bekalan utama kami. Kenapa ia perlu? Kenapa perlu OBSES dengan shaklee? Kenapa perlu OBSES dengan supplement. Sebab saya dah makan, saya suka,anak anak saya sihat dan keluarga kami sihat serta sentiasa bercahaya setiap hari. Gembira sangat. Tengok la gambar di atas.
Semua orang mahukan Keluarga bahagia dan yang pasti SIHAT bukan?
Tapi tahukan anda , betapa besarnya pengorbanan kami di dalam business SHAKLEE?
1. PENGORBANAN MASA
2. PENGORBANAN MODAL
3. PENGORBANAN KERJAYA
Tahukan saya berhenti dan full time shaklee ketika itu gaji saya RM 3000. Tetapi kenapa saya ambil pilihan untuk berhenti?
Sebab saya tak sanggup meninggalkan dan berjauhan dengan anak anak saya yang masih kecil lagi. Kerjaya dan profession saya sebagai seorang JURURAWAT tidak pernah lupus malah inilah masanya untuk saya praktikkan bersama keluarga saya. Bermula la women work at home pada 31 Decembar 2013 dengan restu suami.
Saya korban kan simpanan wang saya untuk modal shaklee. Nak berjaya kena keluarkan modal .Ye  tak perlu beli stok.Tetapi oleh kerana saya duduk di PULAU MUTIARA yang indah ini saya perlukan modal untuk simpan stok. Tambahan pula anak anak saya perlukan saya .. Tetapi dahulu saya membayar yuran keahlian rm 85 ,saya kini mendapat pulangan berkali ganda dan alhamdulillah Bonus shaklee terbukti memang hebat.
Saya korbankan masa tidur dan rehat saya untuk update Blog,facebook,instagram, cod barang shaklee order, online meeting,whatsapp training,kelas,tarvel dan banyak lagi.Selagi saya belum MASTER COORDINATOR selagi itu saya tidak boleh goyang kaki..
Jadi ternyata mana mana perniagaan pun perlukan pengorbanan yang besar untuk menempah tiket kejayaan. Kejayaan di dalam shaklee adalah 1 iaitu menggapai bintang sebagai MASTER COORDINATOR.
Dengan duka citanya saya ingin memaklumkan Jun saya bakal berpisah seketika bersama anak sulung dan suami saya yang terpaksa berpindah Kuala Lumpur kerana tugasan.Tetapi saya terpaksa hati kental dan berkorban. Dan oleh itu sebab tak sanggup tinggalkan anak saya yg masih kecil saya perlu berusaha lebih utk cepat naik MASTER supaya saya boleh bersama keluarga kami semula.
Jadi kenapa perlu ubah nasib.Jwapan ada pada hati anda??
Ingin sertai group dermawand, 
Sila hubungi saya Siti Aisah 017-647-7837 
Facebooke page: aisah health collection 
Email : ct_ijn@yahoo.com ID :867656 
 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra! 
 * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply