Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee Labuan:Terima Kasih Cinta Ku

Mendapat restu dari Sang Cinta

Alhamdulillah pada 20 Feb 2013, tetiba hati terdetik setelah sekian lama sign up sebagai ahli dan consumer, apabila bercakap dengan suami untuk tujuan mohon restu ,di situ la bermulanya perjalanan shaklee BUSINESS saya.
Saya pada mulanya membuat kejutan  dengan sifu saya (UPLINE) saya Master Norita, beliau sendiri terkejut dan tidak menyangka yang saya tiba tiba bangun dan buat sale 2000 uv dengan sendirinya. Keyakinan semakin menapak ke hadapan dan membara, sehingga suami nampak sambutan shaklee di Labuan cukup memberangsangkan walhal pada mulanya saya sendiri tidak pecaya langsung. Rupa nya saya silap. Orang Labuan tidak tahu tentang SHAKLEE. Booth pertama memberikan kesan yang positif dan impak mendalam sehingga la saya dan team saya terkenal di kalangan orang melayu di Labuan.
Setiap cabaran dan dugaan di tempuh. Hampir semput untuk menaiki setiap rank.Namun itu semua bukan alasan.Saya masih ingat lagi bagaimana saya boleh naik rank sebagai COORDINATOR pada DECEMBER 2013, di mana masa itu dugaan sangat hebat.Suami ketika itu berada jauh dr saya (berkerja di Luar negara) dan saya adalah seorang pelajar PJJ bersama Northumbria University.Dalam masa yang sama anak saya di timpa musibah.Namun jauh bukan penghalang. Suami tetap berikan aura positive dan ikatan kuat.Sebab itu dia adalah Pengikat shaklee yang paling kuat di dalam diri saya. Sehingga la kini kejayaan saya setakat ini sebagai SR. COORDINATOR pada MARCH 2013.
Terima kasih CINTA sebab selama ini sanggup berdiri dan duduk bersama saya/ sanggup menemani saya sepanjang penglibatan di dalam shaklee, “PAK SUPIR”, PAK ANGKAT BERAT, dan segalanya .Jaga anak anak di kala masa kelas.. Saya akan reward anda lebih tidak lama lagi!!! pecaya la SAYANG..Kita mampu seperti mereka (MASTER NAQUIB DAN MASTER NORITA)
TERIMA KASIH DAUN KELADI..
NAK SERTAI GROUP KAMI ?
Sila hubungi saya Siti Aisah 017-647-7837 
Facebooke page: aisah health collection 
Email : ct_ijn@yahoo.com ID :867656 
 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra! 
 * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?