Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee labuan: Mini Bom Shaklee

Mini Bom: Dimana sahaja

Alhamdulillah selesai mini bom malam ini.saya rasa sangat gembira dan berpuas hati dapat membantu ramai org diluar yg mempunyai masalah kewangan dan suri rumah.anda ingin jd seperti mereka yg berjaya?
Tengok downline saya ni bersemangat dan semakin tahu latar belakang shaklee.Dia pun mempunyai team yg akan berkembang.dan saya juga punya few leaders yang bersaing dgn dia juga. anda mahu jd seprt mereka.
Jom ubah gaya hidup.All lover supplement,smbil sihat jom kita boleh anjakan ke hdpdn utk terbaik buat masa depan kita dan keluarga

Saya akan ke kota kinabalu sabah 17/5 ini bersama sifu saya sdh tentu master Norita Idris.Saya akan bawa team kami ke sana.Orang Kota kinabalu atau berhampiran dgnnya Jom kita jumpa di sana.


Perkongsian di dalam Bom tadi:
Tak smpi 3 minit ,vitalea yg keras mula pecah dan menyerap dlm air.nak tahu supplement tu bagus atau tidak,anda cuba bandingkan dgn supplement lain.yg mana penyerapan lebih cepat.shaklee no preservative dan no silika gel!
Malah within 30 min totally menyerap dlm tbh kita.jd ia betul betul menyerap dlm selruh bdn .tidak tinggal walau sedikit pun.warna kuning itu sbb shaklee vitalea afa zat besi.sbb itu dia ada warna kuning.
Best kan!!
All lover supplement kami sdh buktikan shaklee is the best!



ingin sertai kami:
Sila hubungi saya Siti Aisah 017-647-7837
Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com ID :867656
Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!
 * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?