Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

SHAKLEE LABUAN: RUGI KE SHAKLEE MEMBER?

Jatuh cinta bersama shaklee


Assalamuaaikum,

Terlebih dahulu saya nak kongsikan di sini, bagaimana saya jatuh cinta dengan shaklee??

Bermula dengan masa berpantang anak pertama, saya mengenal shaklee dan menjadi pengamal shaklee set penyusuan dan berpantang shaklee.Pada mulanya saya terdesak untuk mencari sesuatu sebagai milk booster.Stress?? Sebab pada masa itu anak saya kuning sehingga mencecah 180 mmol level billirubin.Sehinggakan saya sangat stress sebab saya tak boleh amalkan apa apa pun jamu/ makanan yang boleh cenderung kepada bahaya kuning anak.Tambah la lagi anak saya pada masa itu berat 3.4 kg, dan memang setiap 30 min menangis mungkin sebab tak cukup susu?? Banyak spekualsi sehinggakan saya stress dan dengan bantuan adik ipar saya, dari situ bermulanya perkenalan saya bersama sifu saya Norita melalui dunia internet.


Disitulah bermula detik saya bersama shaklee.Menjadi pengamal selama 4 bulan dan saya berpuas hati sebab saya melahirkan anak pertama secara pembedahan , luka pembedahan saya cantik, tidak ada jangkitan pun dan pulih cepat. Tambah lagi saya betul betul bertenaga dan alhamdulillah anak saya semakin sihat,


Nuha bersama Dr Ainon dan Dr Faizal yang menjayakan pembedahan saya semasa bersalin. Terima kasih semua.
Sihat dengan set penyusuan shaklee ,ketika ini berusia 6 bulan lebih.



Sebagai pengamal tegar set penyusuan shaklee, pada Nov 2011 saya mengambil keputusan menjadi sebagai Ahli Pengedar shaklee. Dan sehinggala saya melahirkan anak ke dua, sama mengamalkan set pantang dan penyusuan shaklee,set hamil semasa mengandung, pada 20 dec 2012 saya berjaya melahirkan anak ke dua saya secara Normal..Barakallah..Doktor sebenarnya nampak risau pada mulanya tetapi dengan penuh keyakinan dia sendiri tidak menyangka saya mampu bersalin normal dengan keadaan pada masa itu previous scar, dan potensi for infection due to water bag burse…




Bouchra Pada masa ini dah 7 bulan lebih.

Terdetik setelah anak kedua saya akui memang berat dari segi kewangan kami walaupun pendapatan kami berdua pada masa itu adalah rm 7+++, tetapi disebabkan kerana kami perlukan terbaik buat anak anak, jadi saya mengambil keputusan untuk menjadi pengedar shaklee yang aktif sehinggalah kini. Alhamdulillah dengan bonus yang saya dapat sekarang 6k-8 k saya rasa sangat bersyukur dan kini saya adalah seorang ibu WHAM, yang tidak perlu lagi untuk tinggalkan anak anak semasa berkerja. Masa anak anak lagi berkualiti apabila berdamping bersama mereka di kala mereka membesar kini.

Nak tahu tak Kelebihan shaklee??


Apabila anda menjadi ahli Shaklee, anda akan mendapat beberapa kelebihan.
Membeli suplemen atau produk Shaklee dengan harga ahli. Anda dapat potongan sehingga 20%-30% bagi setiap produknya. Setiap pembelian, anda akan diberi points-uv (mengikut peratusan pembelian) akan ditukar kepada wang tunai setiap bulan. Selepas membuat beberapa pembelian, Shaklee akan kira dan beri ganjaran CASH $$$.

3C-Cash, Convention & Car program

KEISTIMEWAAN MENJANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE.


Antara keistimewaan yang akan anda peroleh ialah 3C. Apa itu 3C:-

CASH BONUS:
Bonus personal dan bonus kepimpinan sekiranya anda mempunyai downline

CAR BONUS
Berpeluang memiliki kereta idaman pilihan anda

CONVENTION BONUS
Berpeluang melancong ke luar dan dalam negara termasuk peluang mengerjakan umrah

ANTARA KELEBIHAN ANDA MENDAFTAR DENGAN SAYA


Berpeluang untuk berbisnes online seperti saya dan rakan-rakan seperjuangan kami di bawah group Dermawand. Sekiranya anda berdaftar di bawah kumpulan kami, kita akan bersama-sama dibimbing oleh saya  dan group Eksklusif ini berpeluang menerima ilmu dan tunjuk ajar melalui ONLINE, Facebook.kumpulan kami menawarkan training dan guidance berterusan kepada anda, tidak kira di mana anda berada. Bimbingan offline pun ada – coaching, kelas bimbingan turut disediakan, video coaching, whatsapp training, online coaching. Satu lagi perbezaan Shaklee ni. Shaklee bayar bonus kepada ahlinya. Shaklee takde buat iklan kat TV or radio or banner bunting besar besar. Model- model Shaklee adalah kita semua. Shaklee gunakan duit itu untuk bayar distributornya yg berusaha keras. Oleh itu kepada semua pelanggan mama terutamanya yang masih belum menjadi ahli, sekiranya anda berminat dan sedang mencari cari side income boleh cuba dan sertai kami. saya tidak menjanjikan apa apa malah saya akan bantu kepada sesiapa yang perlukan bantuan dan ingin berjaya sehingga ke puncak.



Bagaimana nak jadi Ahli? 

Anda boleh mendaftar dengan bayaran sebanyak RM65 dan bayaran pos RM10 untuk Semenanjung (RM75) manakala di Sabah & Sarawak (RM85.00) pula termasuk kos pos RM20. Walau demikian, anda berpeluang untuk mendapat keahlian percuma dengan pembelian produk Shaklee melebihi 200 points (boleh tanya macam mana kira points ni) iaitu lebih kurang RM700 dan untuk pengetahuan anda kini harga shaklee adalah sama dengan harga semenanjung. Menarik bukan? Semua kini  hanya di hujung jari sahaja. Pendaftaran pun kini secara online sahaja. 24 jam dan tidak ada masa terhad dan fix.. Sebab itu saya sukakan business shaklee sebab:
1. MUDAH
2. TIDAK PERLU JAUH DENGAN KELUARGA
3. MASA YANG SANGAT FLEKSIBEL
4. TIDAK PERLU ADA KEDAI / LESEN PERNIAGAAN

Dan InsyaAllah siapa tahu anda bakal menjadi sebagai seorang Master yang hebat seperti mereka di atas. Mereka la tulang belakang group Dermawan sebagai Navigator kami supaya berada di landasan yang betul insyaAllah..Target 2014/2015 jom fight untuk percutian Italy 5 bintang pada masa hadapan bg qualifiers yang layak.InsyaAllah..

Berminat nak sertai kami? Hubungi
 Sila hubungi saya Siti Aisah 017-647-7837
Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com
 ID :867656
 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!
 * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?