Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee Labuan: Shaklee Bornoe 2014 di Miri

Motivation Rally shaklee Miri

Alhamdulillah walaupun saya sebagai tetamu pada ketika itu namun saya gembira sebab saya merupakan salah seorang daripada ahli keluarga shaklee di group ini.Shaklee merupakan peluang utk sesiapa sahaja yang mahukan hidup sihat dan kewangan yang hebat,
Namun Shaklee bukanla SKIM CEPAT KAYA seperti MLM lain hanya perlu buat even dua tiga hari terus dapat income 3/4 angka. Ada juga penolakan namun kami tidak akan berada di sini meraikan kejayaan sebahagian leaders di Miri minggu lepas yang hampir berjaya menuju landasan yang betuk malah mampu mendapat income 4 angka sudah.
Kami tidak menjanjikan apa apa malah kami berikan petunjuk dan landasan untuk anda terus berjaya seperti kami.
Lihat pada gambar betapa ini hanya 1/4 daripada kami di team besar EUPHORIA borneo.Terima kasih sifu Norita yang banyak tunjuk ajar dan memang betul jika anda sentiasa dekatkan diri dengan mentor anda insyaAllah kejayaan pasti menanti. Bak kata mentor saya” Mentor perlu sebagai navigator agar kita tidak lari dari landasan yang betul. Malah teguran daripada seorang mentor itu penting walaupun ia perit namun ia mendatangkan manfaat pada anda. ” kESABARAN ITU PENTING.IA BOLEH MEMATANGKAN IMAN KITA.
Saya doakan downline saya di Miri semoga anda semua success seperti mereka yang telah menerima anugerah pada hari Motivation Rally,Jadikan mereka sebagai semangat anda terus MENUJU PUNCAK!

Nak sertai team kami sila hubungi saya Siti Aisah 017-647-7837
 Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com ID :867656
 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!
 * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?