Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee Labuan : Jutawan MLM

BOMBA DATANG

Apabila saya membaca tajuk “Bomba Datang” kalau tafsiran secara langsung, apa kaitan bomba dengan buku ini? erm….(Berfikir sejenak)
Sekarang saya berada di Park Everly Hotel, Miri tengah bersantai sambil memandang laut yang luas. Best kalau dapat hari hari bercuti kan..Aik apa plak bercuti sedangkan sdh menjadi WAHM sepenuh masa. Dahulu pernah bermimpi kalau lah daku dapat bercuti setiap bulan?? Masa itu saya berkerja dan income pendapatan saya adalah rm 3k . Tetapi apabila orang bertanya apa yang saya buat sekarang? Sebab ada yang confuse kerja atau tidak? Jawapan nya saya buat shaklee dan WAHM sepenuh masa.
Ramai yang rasa kata sayang, dan sebilangan nya ada yang menyokong keputusan saya.Sesungguhnya saya sentiasa berdoa” Sekiranya ini adalah terbaik buat ku, Agar kau permudahkan la urusan ku”. Amin
Berbalik pada cerita di dalam buku ini iaitu bomba datang saya ingin mengupas sedikit. 
Orang yang dikategorikan sebagai seorang berjaya ialah orang yang keadaan kehidupannya pada hari ini lebih baik dari semalam, minggu ini lebih baik dari minggu lepas, bulan ini lebih baik dari bulan lepas dan insyaAllah tahun ini lebih baik dari tahun lepas.
Bagaimana? Adakah anda sebilangan dan tergolong di dalam golongan di atas? Caranya membuat 1 saja kebaikan dan tingkat kan kebaikan pada setiap hari . Contoh sekiranya semalam membuat 5 kebaikan maka saya tambah hari ini 6 kebaikan.Ini adalah merupakan ajaran dari Rasulullah S.A.W kepada umatnya tetapi perasan tidak ia lebih dipraktikkan kepada Orang yang Bukan Islam malah mereka lagi berjaya.
Berbalik kepada saya,alhamdulillah saya bersyukur dapat mengenali sifu saya yang mengheret saya ke dunia shaklee.Walaupun saya belum berada di rank tertinggi lagi tetapi saya memang sudah memasang impian untuk mencapai rank tersebut.Dengan income shakleee saya sekarang hampir mencecah 5 angka, saya masih belum berada di ruang keselesaan malah saya ingin menambah baikkan strategi dan sentiasa menambahkan pendapatan supaya saya tidak dikalahkan oleh inflasi.
Selama ini saya hidup dikalahkan inflasi.Wang saya semakin kecil tetapi harga barang semakin naik dan keperluan hidup semakin tinggi.Saya yakin anda semua pun mengalami nasib yang sama.Pada tanggal 20 Februari 2013 saya terdetik dan terus terbangun untuk mencuba nasib bergiat aktif di dalam shakle.Alhamdulillah memang pada mulanya tidak yakin tetapi saya sendiri tidak menyangka sebab saya mampu berdiri dengan pendapatan shaklee yang saya dapat sekarang, dan tidak terlalu mengalami masalah kewangan seperti dahulu.
Jadi kepada anda di luar sana, tujuan saya di sini ingin berkongsi pengalaman dan ingin membantu pada anda mengubah nasib anda sendiri.Shaklee satu landasan business MLM yang pada umumnya saya amat suka dan mudah.Yang penting usaha kita utk kongsikan kelebihan produk kepada orang ramai dan dalam masa yang sama kita telah membantu ramai orang menjadi sihat.Dan dalam masa yang sama kita membantu kerajaan untuk mengelakkan kadar kematian akibat serangan jantung mengejut semakin meningkat dan juga kadar obesity, kencing manis, darah tinggi yang merupakan sebagai killer penyakit di dunia,
Bertindak sekarang. Pilihan di tangan anda. Jom sertai Group Dermawand. Busieness training, coaching everyday turut disertakan sekiranya anda bersama kami
Salam sayang dari mommy nuha dan bouchra.
whatsapp 0176477837

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?