Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Kenapa Shaklee Supplements Terbaik Di Malaysia

Kenapa Shaklee Supplements Terbaik Di Malaysia

Zaman semakin berubah. Kalau hidup zaman tok moyang kita, masa tu masih aman. Alam masih bersih. Orang dulu-dulu boleh hidup usia yang panjang. Bebas daripada bahan radikal. Kalau zaman sekarang pentingnya vitamin, bagaimana nak tahu supplements terbaik di ambil?

Kena faham. Kita perlukan supplements untuk tampung kehidupan .

Rasulullah SAW bersabda yang bermaksud: “Berubatlah wahai hamba-hamba Allah, sesungguhnya Allah tidak meletakkan penyakit melainkan meletakkan untuknya ubat kecuali satu penyakit iaitu tua.” – Hadis riwayat Imam Ahmad, Abu Daud, At-Tirmizi dan Ibnu Majah)

Saya percaya yang semua antara kita sedar nutrien dalam makanan yang kita makan hari ini tidak mencukupi bagi menampung keperluan badan yang sihat. Malah tabiat pemakanan yang tidak sihat juga mendorong kepada masalah kesihatan yang lebih kritikal tanpa kita sedari.

Harini ini saya nak kongsikan kenapa saya memilih Shaklee antara supplements yang terbaik yang boleh kalian cuba dan amalkan sehingga ke hari ini. Saya sendiri antara pengamal Shaklee sejak 2011 lagi. Setiap yang saya amal saya mendapat kesan.

Paling penting bukan kesan saja. Tetapi selamat di amalkan walaupun jangka panjang. Entry sebelum ini saya ada kongsikan bagaimana set kurus Shaklee boleh berikan kesan yang optimum dan paling best pada badan saya.

Bukan saya seorang saja yang dah cuba malah ramai lagi.

Kenapa Shaklee Supplements Terbaik

Shaklee vitamin yang selamat

Lebih 350 kajian ke atas setiap ramuan baru, terutamanya bahan logam, racun serangga dan bermacam-macam bahan pencemaran yang lain.

Kajian ke atas lebih 80,000 ujian berkualiti setiap tahun bagi menjamin ketulenan dan perlindungan bagi setiap satu produk.

supplements terbaik

Secara keseluruhannya, semua produk vitaminnya tidak mempunyai parabens. Triklosan. Phthalates. Natrium lauril sulfat (SLS). Natrium lauryl eter sulfat (SLES). 1,4 dioksana atau propilena glikol.

Tidak terdapat bahan-bahan yang diharamkan. Tiada pewarna. Tidak ada sebarang jenis lemak dan tidak mengandungi pemanis tiruan atau perisa.

Shaklee tidak menjalankan ujian ke atas haiwan.

Pembungkusan produk adalah selamat dan bebas daripada sebarang toksin-toksin biophenol mahupun asid phthalates dan cecair toksik.

Ini yang membuatkan saya benar-benar pasti bahawa setiap produk vitaminnya adalah 100% selamat digunakan. Terjamin.

supplements terbaik

Shaklee bebas dari bahan yang tidak diingini

Shaklee Supplements menggunakan bahan-bahan semulajadi untuk produk-produknya. Maksudnya di sini, produk Shaklee Supplements tiada bahan tambahan yang tidak diperlukan seperti pewarna atau perasa tiruan. Bahan-bahan semulajadi ini memberikan manfaat yang optimal dan selamat untuk digunakan.

Shaklee supplements terbaik yang berkesan

Banyak syarikat mendakwa produk-produk mereka berkesan. Tetapi di Shaklee ia mempunyai bukti.

Lebih 100 kertas kajian saintifik. 90 darinya telah diterbitkan di dalam majalah-majalah yang telah membuktikan keberkesanan bagi produk-produk Shaklee.

Anda boleh temuinya melalui lebih 300 juta USD pelaburan dalam ujian klinikal. Penyelidikan dan pembangunan produk. Anda juga boleh temuinya melalui ’Landmark Study 2007’ yang dikendalikan dengan kerjasama penyelidik-penyelidik daripada UC.

Rajah di atas jelas menunjukkan dari keputusan kajian Landmark Study yang dijalankan. Bar hijau itu adalah pengambilan vitamin Shaklee.

Barkeley School Public Health menunjukkan mereka yang mengambil produk tambahan Shaklee terbukti jelas mempunyai tahap kesihatan yang lebih baik daripada mereka yang mengambil jenama multivitamin yang lain.

vitamin terbaik

Shaklee vitamin mesra alam


Dr. Forrest Shaklee: Syarikat Shaklee mempunyai prinsip hidup harmoni dengan alam semulajadi.

Kenyataan itu telah digunakan lebih daripada separuh abad yang lepas dan Shaklee masih terus menerajui sebagai contoh kepada yang lain. Shaklee adalah syarikat pertama di dunia yang diiktiraf sebagai Climate Neutral.

climate neutral

Shaklee telah meneutralkan pengeluaran karbon tanpa menjejaskan alam sekitar. Ibu Pejabat Korporat Shaklee telah memenangi anugerah bagi reka bentuk persekitarannya. Melalui penjualan Rangkaian produk pencuci Shaklee Get Clean Basic H dalam tahun lepas sahaja.

Shaklee telah menanam hampir 800,000 pokok bagi kempen A Million Trees.

shaklee subang jaya

A Million DreamsTM dengan kerjasama pemegang The Green Belt Movement yang diasaskan pada tahun 2004 dan pemenang Nobel Peace Laureate Dr. Wangari Maathai. Pada tahun lepas sahaja, Shaklee telah berjaya:

  • Mengitar semula lebih 1,000,000 pauns kertas kadbod
  • Menghapuskan 10,200,000 pauns sampah pembungkusan
  • Menghapuskan 23,000,000 pauns gas rumah hijau

Shaklee merupakan penerima anugerah alam sekitar yang berprestij bagi anugerah-anugerah berikut:

  • 2008: Anugerah Stevie bagi Program Tanggungjawab Korporat Terhadap Alam Sekitar Terbaik
  • 2007: Anugerah Rekabentuk Organisasi Hijau Global Amerika
  • 2003: Anugerah Kecemerlangan Alam Sekitar Kebangsaan daripada Persatuan Alam Sekitar Professional Kebangsaan
  • 2002: Anugerah Agensi Melindungi Alam Sekitar bagi Perlindungan Climate
  • 2001: Anugerah Kepimpinan Gabenor Ekonomi dan Alam Sekitar- Sijil Penghargaan daripada Agensi Perlindungan Alam Sekitar California

Pengalaman syarikat supplements terbaik lebih dari 60 tahun

Shaklee Supplements telah beroperasi selama lebih dari 60 tahun dan terus membangunkan produk-produk baru dengan teknologi terkini. Pengalaman yang kaya ini membolehkan Shaklee Supplements menghasilkan produk-produk yang berkualiti tinggi dan memenuhi keperluan pelanggan.

Shaklee juga memenangi anugerah trusted brand di Malaysia untuk dua tahun berturut-turut di atas kepercayaan pengguna vitamin Shaklee.

shaklee trusted brand
shaklee usj

Sijil halal dan selamat

Produk Shaklee supplements telah diuji dan disahkan selamat untuk digunakan oleh badan-badan berkaitan. Produk-produk Shaklee supplements juga mempunyai sijil halal dari badan-badan yang diiktiraf di Malaysia dan di seluruh dunia.

sijil halal vitamin shaklee

Pelan pemasaran syarikat supplements terbaik yang adil

Shaklee mempunyai pelan pemasaran yang adil yang memberi peluang kepada semua individu untuk menjana pendapatan dengan cara yang sah dan selamat. Pelan pemasaran ini membolehkan individu memulakan perniagaan mereka sendiri dan membantu memperbaiki kualiti hidup mereka.

Saya sendiri antara pengedar yang sudah menikmati bonus kepimpinan lebih 10 tahun. Antara syarikat jualan langsung yang membayar pulangan bonus yang tinggi. Kini alhamdulillah sudah tahun ke 2 kami suami isteri menjalani bisnes Shaklee sepenuhnya dari rumah.

Bukan kami saja yang menikmati bonus Shaklee, malah ramai lagi pengedar di bawah kami yang sudah merasai bonus Shaklee.

Secara keseluruhannya, Shaklee Supplements adalah yang terbaik di Malaysia kerana ia menawarkan produk-produk berkualiti tinggi yang selamat dan berkessn. Pelan pemasaran yang adil dan memenuhi keperluan pelanggan.

Dengan pengalaman yang kaya dan komitmen terhadap kualiti. Shaklee Supplements adalah pilihan terbaik bagi mereka yang mencari produk pemakanan kesihatan yang terbaik di pasaran. Anda nak dapatkan vitamin Shaklee bersama kami? Hubungi kami sekarang!

Saya juga aktif berkongsi di media sosial yang lain, jemput klik dan link di bawah:

Facebook : Siti Aisah Mohd Ibrahim

Instagram: @sitiaisahmdibrahim

Tik Tok : sitiaisahmohdaibrahim

Beacon : https://beacons.ai/sitiaisah

#shakleethrive2023

#shakleetriumph2023

#blogmegashaklee

#pengedarshakleesubangjaya

#pengedarshakleeusj

#vitaminterbaik

#supplementsterbaik

6 thoughts on “Kenapa Shaklee Supplements Terbaik Di Malaysia

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?